• Vi går foran dem, der går forrest
  • Vores lokale netværk er en kæmpe styrke
  • Styrke ved forhandlinger
  • Dialog er vejen frem
TelefonFødselsdag/JubilæumsgaveFødselsdag/jubilæumsgaveFødselsdag/JubilæumsgaveFødselsdag/JubilæumsgaveFødselsdag/JubilæumsgaveFødselsdag/JubilæumsgaveFødselsdag/Jubilæumsgave

Medlemskab af Lederne

Ønsker du medlemskab af Lederne skal du gå ind på www.lederne.dk og tilmelde dig elektronisk.

Husk at krydse af at du ønsker medlemskab af den afdelingen hvor din arbejdsplads ligger.

Når du er medlem af hovedorganisationen Lederne giver det dig mulighed for medlemskab af vores lokale sektion Lederne Luftfart

Som medlem af sektionen vil du altid kunne komme i kontakt med vores kontor på Amager Strandvej 418. Derudover vil du kunne få gavn af det netværk som vi igennem mange år har opbygget til virksomhederne og vores medlemmer i lufthavnen, hvor vores udgangspunkt som Sektion i Lederne er: samarbejde, tillid, respekt og troværdighed.

Som den eneste afdeling i Lederne har vi eget kontor samt en fast tilknyttet en jurist som jævnligt eller efter aftale kommer forbi vores kontor. 

Vi afholder desuden "gå hjem møder" og "fyraftensmøder" samt konferencer som er gratis og specielt tilpassede for vores medlemmer i Sektionen og lytter gerne til forslag fra medlemmerne om eventuelle emner som man ønsker på disse møder, og vi har udvidet vores aktiviteter på det område med workshops, foredrag og Ledelsens Dag 

Desværre har coronaen gjort tingene mere besværligt men forventer igen at have normale tilstande i 2023 

Sektionen giver også gaver ved runde fødselsdage samt jubilæer.

Vores holdning som organisation er, at de midler som vi får fra medlemmerne også skal tilfalde medlemmerne gennem driften af vores kontor, samt de konferencer og møder vi afholder. 

Derfor vurderer bestyrelsen hvert år hvor mange midler der er brugt på dette og beslutter herefter hvor meget der op til jul skal føres tilbage til medlemmerne i form af for eksempel en gave eller et gavekort.

Et medlemskab af Sektionen koster 150kr om måneden og vil automatisk blive trukket fra din løn. Skulle du ønske at blive medlem beder jeg dig sende os en mail med dit personale nummer samt hvilket firma du er ansat i.

Vores hjemmeside er: www.lederneluftfart.dk

Mail: rene.kloe@lederne.dk

Amager Strandvej 418 (Se på kort) | 2770 Kastrup | Telefon: 6010 1972
Dudal Webdesign